Kemudahan APSSB

LITAR AKADEMI P.S.SAMY SDN BHD

APSSB MEMILIKI SEBUAH LITAR  UJIAN YANG SELESA  DAN CANGGIH SELUAS 7EKAR. SETIAP ELEMEN DAN MODUL LATIHAN APSSB ADALAH MENGIKUT GARIS PANDUAN JABATAN PENGANGUKATAN JALAN (JPJ) UNTUK TUJUAN BELAJAR DAN UJIAN JPJ.

KAUTER PERTANYAAN

SEMUA PEMBANTU TADBIR APSSB YANG TERLATIH DENGAN SIKAP MESRA  PELANGGAN DAN MAMPU MEMBERIKAN PENJELASAN YANG SEMPURNA KEPADA PELANGGAN YANG MEMBUAT PERTANYAAN ATAU PENDAFTARAAN.

KENDERAAN

APSSB MEMILIKI SEBANYAK 55 KERETA, 26 MOTORSIKAL,SEUNIT LORI,  BAS, JENTERA BERAT BERODA,JENTERA BERAT BERANTAI, MOTORSIKAL BERKUASA TINGGI DAN LORI TRELLER (BERSENDI).

BILIK KULIAH

SUASANA BILIK KULIAH YANG SELESA, BERHAWA DINGIN BERSAMA KELENGKAPAN PERELATAN PERSEMBAHAN YANG CANGGIH DAPAT MENAMPUNG SERAMAI 50 CALON UNTUK MENDUDUKI KURSUS KPP DAN AMALI JPJ.

UJIAN KOMPUTER MYEG

APSSB ADALAH SATU-SATU INSTITUT MEMANDU YANG MEMILIKI KEMUDAHAN LATIHAN UJIAN BERKOMPUTER(MYEG) DI DALAM LITAR APSSB

SURAU

TERDAPAT SEBUAH SURAU DENGAN TEMPAT MENGAMBIL WUDUK SEKALI YANG TELAH DIASINGKAN DI ANTARA LELAKI DAN PEREMPUAN.

KEMUDAHAN PENGANGKUTAN YANG SELESA

APSSB MENYEDIAKAN KEMUDAHAN PENGANGKUTAN PERCUMA (AMBIL DAN HANTAR)  KEPADA SEMUA PELANGGAN YANG BERDAFTAR DI AKADEMI MEMANDU INI.

KANTIN

APSSB MEMPUNYAI SEBUAH KANTIN  YANG CUKUP SELESA, DI MANA BOLEH MENAMPUNG SEBANYAK 300 PELANGGAN  PADA SETIAP HARI DAN SENTIASA MENGHIDANGKAN SEBANYAK 20 JENIS MENU MAKANAN KEPADA PELANGGAN DAN KAKITANGAN APSSB.